Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Kokosky Bianca

Receptura

Množství Výrobek
Hmota 1000g Bianca
1000g Kokosová náplň
200g Cukr krupice
400g Kokos strouhaný
800g Voda

Příprava

(Receptura na 1 plech)

Všechny suroviny vložíme do kotle, a mícháme lyrou na pomalý chod stroje 10 minut. Kokosky stříkáme na čistý plech s papírem a necháme 10-15 minut oschnout.
Pečeme prvních cca 10 minut při teplotě 170°C(spodní část pece 150°C) a dopékáme při teplotě 190°C(150°C spodní část). Pečeme celou dobu s otevřeným odtahem
páry, doba a teplota pečení se řídí typem pece, a hlavně gramáží výrobku. Po upečení stáhneme kokosky i s papírem na sebe a necháme vychladnout.

 

Kokosky Bianca

Products

Kokosová náplň instantní

Suchá náplň s vysokým obsahem kokosu vhodná jako náplň do jemného pečiva (tlačených koláčů, buchet) i cukrářských výrobků. Výborná chuť a stabilita při pečení.

Bianca

Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.