

Laskonky (Bianca)
Laskonky (Bianca)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Hmota | 200 g | Bianca |
200 g | Cukr krystal | |
200 g | Voda (studená) | |
200 g | Cukr moučka | |
150 g | Kokos strouhaný (nebo jiná mletá jádrovina) | |
Náplň | 500 g | Zeesan neutral |
620 g | Voda | |
2500 g | Milram smetana ke šlehání 35% | |
150 g | Compound Irský krém | |
Dekorace | 100 g | Kakao |
Příprava
(Receptura na 10ks)
Hmota:
Všechny surovin, mimo moučkového cukru a kokosu, šleháme dohromady metlou 5 min na 3RS. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr a kokos.Roztíráme přes šablony do požadovaných tvarů na vymaštěné a vysypané plechy nebo na plechy s pečným papírem.Doba a teplota pečení: cca. 2-3 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C 30-45 min., dle velikosti tvarů.
Náplň:
Šlehačku vyšleháme,vodu smícháme se zeesanem a vmícháme do šlehačky spolu s compondem irský krém.
Kompletace:
Trezírovacím sáčkem aplikujeme náplň mezi dva plátky laskonek.Dle fantazie můžeme posypat kakaem.Necháme v chladu ztuhnout.

Products
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Zeesan
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.
Bianca
Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.