Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Laskonky (Bianca)

Receptura

Množství Výrobek
Hmota 200 g Bianca
200 g Cukr krystal
200 g Voda (studená)
200 g Cukr moučka
150 g Kokos strouhaný (nebo jiná mletá jádrovina)
Náplň 500 g Zeesan neutral
620 g Voda
2500 g Milram smetana ke šlehání 35%
150 g Compound Irský krém
Dekorace 100 g Kakao

Příprava

(Receptura na 10ks)

Hmota:

Všechny surovin, mimo moučkového cukru a kokosu, šleháme dohromady metlou 5 min na 3RS. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr a kokos.Roztíráme přes šablony do požadovaných tvarů na vymaštěné a vysypané plechy nebo na plechy s pečným papírem.Doba a teplota pečení: cca. 2-3 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C 30-45 min., dle velikosti tvarů.

Náplň:

Šlehačku vyšleháme,vodu smícháme se zeesanem a vmícháme do šlehačky spolu s compondem irský krém.

Kompletace:

Trezírovacím sáčkem aplikujeme náplň mezi dva plátky laskonek.Dle fantazie můžeme posypat kakaem.Necháme v chladu ztuhnout.

Laskonky (Bianca)

Products

Compound

Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.

Zeesan

Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.

Bianca

Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.