Pavlova s mangem
Pavlova s mangem
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 170 | g | cukr krupice |
115 | g | Vaječný bílek | |
15 | g | kukuřičný škrob | |
0,1 | g | bílý vinný ocet | |
Náplň 1 | 250 | g | Fruitful Mango |
Náplň 2 | 400 | g | Milram šlehačka 35% |
80 | g | Debic Cream Cheese | |
20 | g | cukr moučka |
Příprava
Hmota: Vaječný bílek vložíme do odmaštěného kotlíku, šleháme metlou a postupně přidáváme cukr. Hmota by měla být tuhá. Přidáme škrob, ocet a zlehka promícháme. Řezanou špičkou nastříkáme „košíčky“ a dáme péct na 100-110 °C cca 1,5 hodiny. Po uplynutí času, necháme ve vypnuté peci dosušit.
Náplň 2: Debic Cream Cheese s cukrem rozmícháme do hladké konzistence, přidáme šlehačku a vyšleháme.
Kompletace: Do usušených košíčků dáme Fruitful Mango a řezanou špičkou nastříkáme krém. Dekorujeme kousky Fruitful Mango.
Products
Fruitful
Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.