Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Pavlova s mangem

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Hmota 170 g cukr krupice
115 g Vaječný bílek
15 g kukuřičný škrob
0,1 g bílý vinný ocet
Náplň 1 250 g Fruitful Mango
Náplň 2 400 g Milram šlehačka 35%
80 g Debic Cream Cheese
20 g cukr moučka

Příprava

Hmota: Vaječný bílek vložíme do odmaštěného kotlíku, šleháme metlou a postupně přidáváme cukr. Hmota by měla být tuhá. Přidáme škrob, ocet a zlehka promícháme. Řezanou špičkou nastříkáme „košíčky“ a dáme péct na 100-110 °C cca 1,5 hodiny. Po uplynutí času, necháme ve vypnuté peci dosušit.

Náplň 2: Debic Cream Cheese s cukrem rozmícháme do hladké konzistence, přidáme šlehačku a vyšleháme.

Kompletace: Do usušených košíčků dáme Fruitful Mango a řezanou špičkou nastříkáme krém. Dekorujeme kousky Fruitful Mango.

Pavlova s mangem

Products

Fruitful

Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.