Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Hmota | 1000g | Bianca |
1000g | Cukr krupice | |
1000g | Cukr moučkový | |
240g | Compound pistáciový | |
1000g | Voda | |
100g | Pistáciové oříšky |
Příprava
(Receptura na 1 plech)
Biancu, vodu a krupicový cukr šleháme 5 minut na 3. rychlostní stupeň stroje do pevného sněhu. Poté pomalu zamícháme podíl moučkového cukru a compound
pistácie a tvarujeme sáčkem a řezanou trubičkou na papír. Posypeme sekanými pistáciovými oříšky. Pečeme při teplotě 100°C cca 15-20 minut dle typu pece.
Products
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Bianca
Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.