Sněhové pečivo (Bianca)
Sněhové pečivo (Bianca)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
200 g | Bianca |
200 g | Cukr krystal |
200 g | Voda (studená) |
200 g | Cukr moučka |
Příprava
Všechny suroviny mimo moučkového cukru šleháme dohromady metlou 5 min. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr a stříkáme sáčkem a řezanou trubičkou požadované tvary na plech s pečným papírem.
Doba a teplota pečení: cca. 2 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C 30-45 min., dle velikosti tvarů
Products
Bianca
Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.