Cookies
Cookies
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto 1: | 1000 g | Biskvit karamelový |
200 g | Vaječná melanž | |
200 g | Zeelandia margarín-pekařský | |
Těsto 2: | 1000 g | Biskvit čokoládový |
200 g | Vaječná melanž | |
200 g | Zeelandia margarín-pekařský | |
Těsto 3: | 1000 g | Double Choc Cake |
100 g | Vaječná melanž | |
200 g | Čokoládová dekorace | |
160 g | Zeelandia margarín-pekařský |
Příprava
Zeelandia margarín-pekařský pokojové teploty vyšleháme lyrou a přidáme zbývající suroviny. Mícháme 5-7 min., dokud se suroviny nespojí. Hmotu nastříkáme na plech v dostatečné vzdálenosti od sebe. Pečeme při 190-200°C 10-15 min. (dle typu pece a navážky těsta).
Products
Pekařský margarín
Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.
Čokoládová dekorace
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
Biskvit karamelový
Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.
Biskvit čokoládový
Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.
Double Choc Cake
Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes).