Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Cookies

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 1: 1000 g Biskvit karamelový
200 g Vaječná melanž
200 g Zeelandia margarín-pekařský
Těsto 2: 1000 g Biskvit čokoládový
200 g Vaječná melanž
200 g Zeelandia margarín-pekařský
Těsto 3: 1000 g Double Choc Cake
100 g Vaječná melanž
200 g Čokoládová dekorace
160 g Zeelandia margarín-pekařský

Příprava

Zeelandia margarín-pekařský pokojové teploty vyšleháme lyrou a přidáme zbývající suroviny. Mícháme 5-7 min., dokud se suroviny nespojí. Hmotu nastříkáme na plech v dostatečné vzdálenosti od sebe. Pečeme při 190-200°C 10-15 min. (dle typu pece a navážky těsta).

Cookies

Products

Pekařský margarín

Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.

Čokoládová dekorace

Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.

Biskvit karamelový

Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.

Biskvit čokoládový

Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.

Double Choc Cake

Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes).