Bageta (Fermento P Malt)
Bageta (Fermento P Malt)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
5 % | Fermento P Malt |
2 % | sůl |
1 % | Lactorex |
2 % | droždí |
72 % | voda |
Příprava
Míchání: 10 min. pomalu, 2 min. rychle
Teplota těsta: 26°C
Čas odpočinku těsta: 60 min.
Navážka těsta: 300 g
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 280°C, polovina běžné dávky páry, 5 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 10 min.
Products
Fermento P Malt
Sušený, přírodně fermentovaný stabilní kvas, který pozitivně ovlivňuje senzorické vlastnosti výrobků, zvyšuje vaznost vody a umožňuje variabilitu receptur - od pšeničného pečiva po vícezrnné chleby.
Fermento P Malt
Sušený, přírodně fermentovaný stabilní kvas, který pozitivně ovlivňuje senzorické vlastnosti výrobků, zvyšuje vaznost vody a umožňuje variabilitu receptur - od pšeničného pečiva po vícezrnné chleby.