Bageta s pšeničnou záparou
Bageta s pšeničnou záparou
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | pšeničná mouka hladká |
40% | Mr. Korn Natura | |
4% | Droždí čerstvé FERM | |
2% | Lactorex | |
2% | sůl jedlá | |
50% | voda | |
4% | olej řepkový |
Příprava
Míchání (min): 3 pomalu+ 5 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min): 15
Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru rohlíku
Čas kynutí těsta (min): 45
Doba a teplota pečení: I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 3-5 min.