Bio kaiserky
Bio kaiserky
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100% | Bio pšeničná mouka hl T-660 |
2% | BIO Premiumback |
4% | Bio Margarin |
3.5% | droždí čerstvé |
2% | sůl jedlá |
54% | voda |
Příprava
Technologický postup
Míchání: 3 min. pomalu+ 5 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 15
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru
Čas kynutí těsta (min): 50
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, polovina běžné dávky páry, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
BIO pekařské směsi a přípravky
Řada BIO přípravků a směsí, se kterou vyrobíte kompletní pekařský sortiment: kvasový i záparový chléb, běžné, jemné i vícezrnné pečivo. S přirozenou chutí a požadovaným objemem.100% BIO, bez GMO, vyrobeno v ČR.