Pekařské receptury Pekařské receptury

Bio kaiserky

Receptura

Množství Výrobek
100% Bio pšeničná mouka hl T-660
2% BIO Premiumback
4% Bio Margarin
3.5% droždí čerstvé
2% sůl jedlá
54% voda

Příprava

Technologický postup

Míchání: 3 min. pomalu+ 5 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 15
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru
Čas kynutí těsta (min): 50
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, polovina běžné dávky páry, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Bio kaiserky

Products

BIO pekařské směsi a přípravky

Řada BIO přípravků a směsí, se kterou vyrobíte kompletní pekařský sortiment: kvasový i záparový chléb, běžné, jemné i vícezrnné pečivo. S přirozenou chutí a požadovaným objemem.100% BIO, bez GMO, vyrobeno v ČR.