Chia pečivo
Chia pečivo
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
50 % | Mr. Korn Chia |
4 % | droždí |
3 % | Lactorex |
2 % | sůl |
29 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 80 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do pžadovaného tvaru pečiva.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Mr. Korn Chia
Jednodruhová zápara z chia semínek, vhodná pro výrobu chleba, pečiva, ciabatty i plundrového pečiva. Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské, která jsou ceněna pro svou nutriční hodnotu. Protože dokážou absorbovat až dvanáctinásobně více vody, než kolik sama váží, výrobky z Mr. Korn Chia jsou šťavnaté a vydrží déle čerstvé.
Mr. Korn Chia
Jednodruhová zápara z chia semínek, vhodná pro výrobu chleba, pečiva, ciabatty i plundrového pečiva. Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské, která jsou ceněna pro svou nutriční hodnotu. Protože dokážou absorbovat až dvanáctinásobně více vody, než kolik sama váží, výrobky z Mr. Korn Chia jsou šťavnaté a vydrží déle čerstvé.