Dělená bageta s cibulovo-česnekovou záparou
Dělená bageta s cibulovo-česnekovou záparou
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 90% | Mouka pšeničná hladká |
10% | Mouka žitná chlebová | |
50% | Mr. Korn Onion Garlic | |
4% | Droždí čerstvé | |
2,2% | Sůl jedlá | |
4% | Olej řepkový | |
2% | Lactorex | |
53% | Voda | |
Dekorace | 100% | mouka žitná chlebová |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 18°C
Tvarování a dekorování:Tvarujeme do bagety a v 1/2 kynutí narazíme kartou.
Čas kynutí těsta: 50-60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 min.
II. 190°C, bez páry, zavřený tah, 15 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 min.
Products
Mr. Korn Onion Garlic
Cereální obilná zápara, obsahující celá vařená zrna vybraných obilovin a olejnin, kousky cibule a česneku, které pečivu i chlebům přidají na osobité chuti, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.