Dlouhá špaldová bageta
Dlouhá špaldová bageta
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 80% | mouka pšeničná hladká |
20% | mouka žitná chlebová | |
50% | Silkgrain Spelt | |
4% | droždí čerstvé | |
4% | olej slunečnicový | |
2,2% | sůl jedlá | |
2% | Fermento P Malt | |
1,5% | PremiumBack Pro | |
52% | voda |
Příprava
Míchání (min.): 3 pomalu a 5 rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta (min.): 15
Tvarování a dekorování: do požadovaného tvaru bagety do vlnitých plechů o délce 52 cm, dekorovat šikmým řezem.
Čas kynutí těsta (min.): 45
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.
Products
Silkgrain Spelt
Zápara Silkgrain Spelt je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Hlavní surovinou jsou špaldová zrna. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí špaldového kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější.
Silkgrain Spelt
Zápara Silkgrain Spelt je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Hlavní surovinou jsou špaldová zrna. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí špaldového kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější.