Ebony francouzská bageta
Ebony francouzská bageta
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek |
---|---|---|
90 | % | pšeničná mouka spec. |
10 | % | žitná mouka chlebová |
60 | % | Silkgrain Ebony |
4 | % | olej |
4 | % | Non-E Stabilizátor chleba |
3 | % | droždí |
2,2 | % | sůl |
0,5 | % | Lactorex |
47 | % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 16°C
Navážka těsta: 300 g
Tvarování a dekorování: Do tvaru bagety, do plátna řezem dolu.
Čas kynutí těsta: 15h při teplotě 4°C
Doba a teplota pečení:
I. 280°C, s mírnou párou, zavřený tah, 7 min.
II. 220°C, bez páry, zavřený tah, 11 min.
Products
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.
Lactorex
Univerzální zlepšující přípravek na běžné i jemné pečivo, tolerance kynutí, prodloužená trvanlivost pečiva, pro malé i průmyslové pekárny.
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.