Grahamová bageta
Grahamová bageta
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | pšeničná mouka T650 |
40% | Spelt Mix | |
5% | droždí | |
4% | olej | |
75% | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Čas kynutí těsta: 50 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 4 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 6 min.
II. 200°C, bez páry, otevřený tah, 12 min.
Products
Spelt Mix
Grahamovo-špaldová směs pro výrobu grahamových rohlíků, raženek a vek. Výrobky se vyznačují velkým objemem, vláčnou střídou a jemně nasládlou ořechovou chutí. Směs vhodná pro ruční zpracování i na linkách.