Kaiserka
Kaiserka
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
4 % | droždí |
4 % | Zeelandia margarín-pekařský |
2 % | Lactorex |
2 % | sůl |
53 % | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 29 °C
Hmotnost navážky: 55 g
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.
Čas kynutí těsta: 35-45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 6 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2-3 min.
Products
Pekařský margarín
Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.
Lactorex
Univerzální zlepšující přípravek na běžné i jemné pečivo, tolerance kynutí, prodloužená trvanlivost pečiva, pro malé i průmyslové pekárny.