Kaiserky (PremiumBack M)
Kaiserky (PremiumBack M)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | Pšeničná mouka spec. |
4 % | Zeelandia margarín-pekařský |
3 % | Droždí |
2 % | Sůl |
1 % | PremiumBack M |
0.5 % | Cukr |
50 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Hmotnost navážky: 65 g
Tvarování a dekorování:Tvarovat do tvaru bulek, necháme 20 min. odezrát, narazíme raznicí na kaiserky, otočíme razením na plech nebo dřevěné plato. Necháme vykynout a přendáme na plech ražením nahoru.
Čas kynutí těsta: 45 min. (36°C, 75% vlhkost)
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Premiumback M
Přípravek na běžné pečivo, důraz na objem pečiva, zpracovatelnost těsta a dobrou ekonomiku výroby. Vhodný zejména pro průmyslové pekárny.