Pekařské receptury Pekařské receptury

Pečivo šestizrnné

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
50 % Mr. Korn Original 6er
5 % droždí čerstvé
4 % Zeelandia margarín-pekařský
1,5 % Lactorex
0,5 % sůl
50 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Hmotnost navážky: 80 g

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Pečivo šestizrnné

Products

Mr. Korn Original 6er

Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna vybraných 6 obilovin a olejnin, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.