Pikantní pečivo (Mr. Korn Onion Garlic)
Pikantní pečivo (Mr. Korn Onion Garlic)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | Pšeničná mouka spec. |
25 % | Mr. Korn Onion Garlic |
4 % | Droždí |
1,5 % | Lactorex |
1,3 % | Sůl |
54 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 6 min. rychle
Teplota těsta: 26-28°C
Doba zrání: 15 min.
Hmotnost navážky: 70 g těsto + 20 g náplň Bolognese + 10 g sýr
Čas odpočinku těstových kusů: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do tvaru rohlíku. V polovině doby kynutí podélně nařízneme, naplníme náplní Bolognese a posypeme sýrem.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 240°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.
III. 240°c, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Mr. Korn Onion Garlic
Cereální obilná zápara, obsahující celá vařená zrna vybraných obilovin a olejnin, kousky cibule a česneku, které pečivu i chlebům přidají na osobité chuti, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.
Bolognese
Rajčatová náplň s vyváženou sladkokyselou chutí a kořením. Vhodná jako náplň do slaných pekařských výrobků a pro přípravu pokrmů (omáčky na těstoviny, zeleninové směsi k masu apod.).
Mr. Korn Onion Garlic
Cereální obilná zápara, obsahující celá vařená zrna vybraných obilovin a olejnin, kousky cibule a česneku, které pečivu i chlebům přidají na osobité chuti, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.