Pekařské receptury Pekařské receptury

Celozrnné pečivo tmavé

Receptura

Množství Výrobek
90 % Ceres Pro
10 % Pšeničná mouka spec.
20 % Panoplus Dark
4 % Droždí
4 % Olej
2,5 % Sůl
1,5 % Lactorex
70 % Voda

Příprava

 

 

Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 27-29°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Hmotnost navážky: 67 g

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení: 13 min., 240°C, po 3 min. pečení odtáhnout páru.

Celozrnné pečivo tmavé

Products

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.

Panoplus Dark

Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.