Celozrnný špičák
Celozrnný špičák
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 80 | CeresPro |
20 | žitná mouka chlebová | |
12 | Amore L Staročeský kvas | |
3,5 | droždí | |
2,1 | sůl | |
1,5 | Stabilizátor chleba CL | |
Dekorace | 100 | CeresPro |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu+ 6 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Navážka těsta: 230 g těsto, 8 g dekorace.
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do tvaru večky,dekorujeme směsí CeresPro.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.
Products
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.
Non-E Stabilizátor chleba
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přidaných přídatných látek.
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách. Vhodné pro výrobky "bez přidaných přídatných látek".
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.