Pekařské receptury Pekařské receptury

Bio kvasový chléb

Receptura

Množství Výrobek
60% Bio pšeničná mouka chlebová T-1050
40% Bio žitná mouka chlebová T-930
20% BIO celozrnný žitný kvas 9 kg
2% BIO Stabilizátor chleba
2.4% droždí čerstvé
2.2% sůl jedlá
0.3% Bio kmín
70% voda

Příprava

Technologický postup

Míchání: 5 min. pomalu+ 3 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 15
Tvarování a dekorování: Do kulatého tvaru nebo veky
Čas kynutí těsta (min): 45
Doba a teplota pečení:
I. 250 °C s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 38 min.

Bio kvasový chléb

Products

BIO pekařské směsi a přípravky

Řada BIO přípravků a směsí, se kterou vyrobíte kompletní pekařský sortiment: kvasový i záparový chléb, běžné, jemné i vícezrnné pečivo. S přirozenou chutí a požadovaným objemem.100% BIO, bez GMO, vyrobeno v ČR.