Bio kvasový chléb
Bio kvasový chléb
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
60% | Bio pšeničná mouka chlebová T-1050 |
40% | Bio žitná mouka chlebová T-930 |
20% | BIO celozrnný žitný kvas 9 kg |
2% | BIO Stabilizátor chleba |
2.4% | droždí čerstvé |
2.2% | sůl jedlá |
0.3% | Bio kmín |
70% | voda |
Příprava
Technologický postup
Míchání: 5 min. pomalu+ 3 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 15
Tvarování a dekorování: Do kulatého tvaru nebo veky
Čas kynutí těsta (min): 45
Doba a teplota pečení:
I. 250 °C s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 38 min.
Products
BIO pekařské směsi a přípravky
Řada BIO přípravků a směsí, se kterou vyrobíte kompletní pekařský sortiment: kvasový i záparový chléb, běžné, jemné i vícezrnné pečivo. S přirozenou chutí a požadovaným objemem.100% BIO, bez GMO, vyrobeno v ČR.