Chléb cibulovo-česnekový (Mr. Korn Onion Garlic)
Chléb cibulovo-česnekový (Mr. Korn Onion Garlic)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
50 % | pšeničná mouka chlebová |
50 % | žitná mouka chlebová |
50 % | Mr. Korn Onion Garlic |
3 % | droždí |
1 % | Roggenstabil |
0,5 % | sůl |
60 % | voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle
Teplota těsta: 29°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Hmotnost navážky: 560 g
Tvarování a dekorování: Do tvaru chleba, možné dekorovat žitnou moukou, posypy atd.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 28 min.
Products
Mr. Korn Onion Garlic
Cereální obilná zápara, obsahující celá vařená zrna vybraných obilovin a olejnin, kousky cibule a česneku, které pečivu i chlebům přidají na osobité chuti, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.
Mr. Korn Onion Garlic
Cereální obilná zápara, obsahující celá vařená zrna vybraných obilovin a olejnin, kousky cibule a česneku, které pečivu i chlebům přidají na osobité chuti, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.