Chléb plný zrn II. (Mr. Korn Natura)
Chléb plný zrn II. (Mr. Korn Natura)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
70 % | Pšeničná mouka spec. |
30 % | Žitná mouka spec. |
50 % | Mr. Korn Natura |
1.5 % | Stabil Pro |
3 % | Droždí |
0.5 % | Sůl |
65 % | Voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Hmotnost navážky: 580 g
Čas odpočinku těsta:15 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru chleba.
Čas kynutí těsta: 60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 23-33 min.
Products
Mr. Korn Natura
Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna pšenice, žita a vybraných olejnin, sůl a kvas. Vhodná zejména na formové výrobky.