Konzumní chléb - Maximo Fresh
Konzumní chléb - Maximo Fresh
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 60% | mouka pšeničná chlebová |
40% | mouka žitná chlebová | |
20% | Amore L Staročeský kvas | |
2,2% | sůl jedlá | |
2,2% | Droždí čerstvé | |
1% | Maximo Fresh | |
0,3% | kmín | |
75% | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 3 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Hmotnost navážky: 1200 g
Tvarování a dekorování: Do kulatého tvaru, nebo veky.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 15 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 28 min.
Products
Maximo Fresh
Stabilizátor pro všechny druhy balených i nebalených chlebů s prodlouženou trvanlivostí! Výrazně prodlužuje vláčnost a měkkost chleba, obzvláště od třetího dne po upečení.