Podmáslový chléb (Amore Staročeský kvas)
Podmáslový chléb (Amore Staročeský kvas)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
60 % | pšeničná mouka spec. |
40 % | žitná mouka chlebová |
15 % | Amore L Staročeský kvas |
2,3 % | sůl |
2,5 % | droždí |
1 % | Roggenstabil |
0,3 % | kmín |
90 % | podmáslí kysané |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Hmotnost navážky: 1140 g
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 35 min.
Products
Amore L Staročeský kvas
Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.
Amore L Staročeský kvas
Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.
Amore L Staročeský kvas
Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.
Amore L Staročeský kvas
Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.