Dýňový chléb (Non.E Dýňová směs)
Dýňový chléb (Non.E Dýňová směs)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Zápara: | 70 % | Dýňová směs CL |
55 % | Voda (studená) | |
Těsto: | 30 % | Pšeničná mouka spec. |
20 % | Žitná mouka chlebová | |
125 % | Zápara | |
15 % | Amore Staročeský kvas | |
3 % | Droždí (čerstvé) | |
2,8 % | Sůl | |
10 % | Voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Navážka těsta: 560 g
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Do oválné ošatky, po vyklopení na plech jednou podélně nakrojit.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 28 min.
Products
Dýňová směs CL
Směs pro výrobu tmavého vícezrnného chleba a pečiva, s dýňovými semínky. Pro výrobky bez přídatných látek (éček) ve složení.
Non-E Dýňová směs
Vícezrnná tmavá směs obsahující dýňová semínka a ječnou sladovou mouku, která výrobkům dodává příjemně nasládlou chuť. Směs je vhodná na čerstvé i zamrazované pečivo, vícezrnné chleby i pečivo různých tvarů a gramáží, pro výrobky bez přidaných přídatných látek.
Dýňová směs CL
Směs pro výrobu tmavého vícezrnného chleba a pečiva, s dýňovými semínky. Pro výrobky bez přídatných látek (éček) ve složení.