Pumpkin Carrot chléb
Pumpkin Carrot chléb
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 70% | mouka pšeničná hladká |
30% | mouka žitná chlebová | |
50% | Silkgrain Pumpkin Carrot | |
3% | droždí čerstvé | |
2,1% | sůl jedlá | |
1% | Stabilizátor chleba CL | |
65% | voda | |
Dekorace | 20% | Fermento P Malt |
80% | mouka pšeničná hrubá |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle a 4 min. pomalu
Nejprve kompletně vyhněteme těsto bez zápary a poté 4 min. na pomalý chod stroje vmícháme záparu do hotového těsta.
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 15
Tvarování a dekorování: Těsto vložíme do trojúhelníkové ošatky, dekorujeme hrubou moukou a suchým kvasem Fermento P Malt.
Čas kynutí těsta (min.): 45
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 35-40 min.
Products
Silkgrain Pumpkin Carrot
Olejninovo-zeleninová zápara přírodně zakyselená ovesným kvasem. Jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Její hlavní složky tvoří mrkev, dýňové semínko a len. Je vhodná pro všechny druhy vícezrnného, zejména pak snackového pečiva
Silkgrain Pumpkin Carrot
Olejninovo-zeleninová zápara přírodně zakyselená ovesným kvasem. Jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Její hlavní složky tvoří mrkev, dýňové semínko a len. Je vhodná pro všechny druhy vícezrnného, zejména pak snackového pečiva
Silkgrain Pumpkin Carrot
Olejninovo-zeleninová zápara přírodně zakyselená ovesným kvasem. Jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Její hlavní složky tvoří mrkev, dýňové semínko a len. Je vhodná pro všechny druhy vícezrnného, zejména pak snackového pečiva