Pekařské receptury Pekařské receptury

Pumpkin Carrot chléb

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 70% mouka pšeničná hladká
30% mouka žitná chlebová
50% Silkgrain Pumpkin Carrot
3% droždí čerstvé
2,1% sůl jedlá
1% Stabilizátor chleba CL
65% voda
Dekorace 20% Fermento P Malt
80% mouka pšeničná hrubá

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle a 4 min. pomalu

Nejprve kompletně vyhněteme těsto bez zápary a poté 4 min. na pomalý chod stroje vmícháme záparu do hotového těsta.

Teplota těsta (°C): 28

Čas odpočinku těsta (min.): 15

Tvarování a dekorování: Těsto vložíme do trojúhelníkové ošatky, dekorujeme hrubou moukou a suchým kvasem Fermento P Malt.

Čas kynutí těsta (min.): 45


Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 35-40 min.

Pumpkin Carrot chléb

Products

Silkgrain Pumpkin Carrot

Olejninovo-zeleninová zápara přírodně zakyselená ovesným kvasem. Jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Její hlavní složky tvoří mrkev, dýňové semínko a len. Je vhodná pro všechny druhy vícezrnného, zejména pak snackového pečiva

Silkgrain Pumpkin Carrot

Olejninovo-zeleninová zápara přírodně zakyselená ovesným kvasem. Jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Její hlavní složky tvoří mrkev, dýňové semínko a len. Je vhodná pro všechny druhy vícezrnného, zejména pak snackového pečiva

Silkgrain Pumpkin Carrot

Olejninovo-zeleninová zápara přírodně zakyselená ovesným kvasem. Jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Její hlavní složky tvoří mrkev, dýňové semínko a len. Je vhodná pro všechny druhy vícezrnného, zejména pak snackového pečiva