Slunečnicový chléb (Panoplus Sunflower)
Slunečnicový chléb (Panoplus Sunflower)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
80 % | Pšeničná mouka spec. |
20 % | Žitná mouka chlebová |
25 % | Panoplus Sunflower |
3,5 % | Droždí |
2,5 % | Sůl |
1 % | Beta Base HS |
75 % | Voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 29 °C
Hmotnost navážky: min. 450 g
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bochníků, dekorovat drcenou kukuřicí a slunečnicí aj.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 240°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 23-28 min.
Products
Beta Base HS
Tekutý ferment, který umožňuje výrobu libovolných pšenično-žitných chlebů přímým vedením těsta.
Panoplus Sunflower
Světlá vícezrnná směs dodávající výrobkům výrazně slunečnicovou chuť a značný objem. Ideální pro výrobu vícezrnného pečiva a slunečnicových chlebů.