Špaldovo-pohankový chléb
Špaldovo-pohankový chléb
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
70 % | Špaldovo-pohanková směs CL |
30 % | pšeničná mouka spec. |
12 % | Amore Staročeský kvas |
3 % | droždí |
0,7 % | sůl |
65 % | voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Navážka těsta: 560 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do oválného tvaru, po nakynutí naříznout.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 28 min.
Products
Špaldovo-pohanková směs CL
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva, obsahující špaldovou a pohankovou celozrnnou mouku. Pro výrobky bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.
Non-E Špaldovo-pohanková směs
Vícezrnná směs s příjemnou oříškovou příchutí po špaldě. Vhodná pro výrobu vícezrnného pečiva a chleba, pro výrobky bez přidaných přídatných látek. Směs je zpracovatelná i na průmyslových linkách.
Špaldovo-pohanková směs CL
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva, obsahující špaldovou a pohankovou celozrnnou mouku. Pro výrobky bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.