Pekařské receptury Pekařské receptury

Tmavý cereální chléb Panoplus dark

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% pšeničná mouka T650
25% Panoplus Dark
2,5% sůl
2% droždí čerstvé
2% Amore L Soft Wheat
62% voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Navážka těsta: 575 g

Čas odpočinku těsta: 15-20 min.

Tvarování a dekorování: Do tvaru veky, do ošatky nebo na volný plech.

Čas kynutí těsta: 45-55 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 3 min.

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.

III. 200°C, bez páry, zavřený tah, 24 min.

Tmavý cereální chléb Panoplus dark

Products

Panoplus Dark

Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.