Pekařské receptury Pekařské receptury

Toast Sonnen Müsli

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 50% Silkgrain Sonnen Müsli
4% Droždí čerstvé
2% sůl jedlá
50% voda
100% mouka pšeničná hladká T530
1% Silky LF

Příprava

Technologický postup:

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Těsto vyválíme do tvaru veky a vložíme zámkem do řádně vymazané formy. Necháme vykynout.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.

Toast Sonnen Müsli