Pekařské receptury Pekařské receptury

Toustový chléb se sójou

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
50 % Silkgrain Ebony
4 % olej
3 % droždí
2,3 % sůl
1 % Lactorex
44 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Hmotnost navážky: 580 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Čas kynutí těsta: 40 min.

Tvarování a dekorování: Do formy na toustový chléb.

Doba a teplota pečení:

I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 190°C, bez páry, zavřený tah, 5 min.

III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 30 min.

Toustový chléb se sójou

Products

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.