Vícezrnný chléb PROKORN® (Panomix PROKORN®)
Vícezrnný chléb PROKORN® (Panomix PROKORN®)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
50 % | Pšeničná mouka spec. |
50 % | Panomix PROKORN® |
3 % | Droždí |
52 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 6-8 min. rychle
Teplota těsta: 29°C
Hmotnost navážky: 440 g
Čas odpočinku těstové kusu: 30 min. (pod igelitem v prostoru pekárny)
Tvarování a dekorování: Těstový kus vytvarovat do obdélníku, kraje přeložit do středu, poté stočit. Namočit do vody a celý kus včetně vinutí obalit v Posypu PROKORN®. Po nakynutí dekorovat třemi podélnými řezy.
Čas kynutí těsta: 50-60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 210°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, zavřený tah, 16 min.
Products
Panomix PROKORN®
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva. Vynikající senzorické vlastnosti, vysoký obsah vlákniny, s přídavkem minerálních látek (železa a vápníku).
Panomix PROKORN®
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva. Vynikající senzorické vlastnosti, vysoký obsah vlákniny, s přídavkem minerálních látek (železa a vápníku).