Vícezrnný chléb Triumf
Vícezrnný chléb Triumf
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 70 % | pšeničná mouka spec. |
30 % | žitná mouka chlebová | |
30 % | Triumf tmavý 2.0 | |
15 % | Amore L Staročeský kvas | |
3,5 % | droždí | |
2,5 % | sůl | |
1,5 % | Stabilizátor chleba CL | |
75 % | voda | |
Dekorace: | 100 % | posyp Sluníčko |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle
Teplota těsta: 29 °C
Hmotnost navážky: 560 g
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bochníku, kynutí v chlebové ošatce trojúhelníkového tvaru. Dekorujeme posypem Sluníčko.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 28 min.
Products
Triumf tmavý
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.
Triumf tmavý
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.
Posyp Sluníčko
Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.
Triumf tmavý 2.0
Vícezrnná směs bohatá na olejniny, s přídavkem probiotického faktoru inulin a hrachové vlákniny. Ideální pro výrobu vícezrnného i laminovaného pečiva, chlebů, déle zrajících těst, výrobků "bez éček". Vhodná pro řemeslné zpracování i pro průmyslovou výrobu.
Triumf tmavý 2.0
Vícezrnná směs bohatá na olejniny, s přídavkem probiotického faktoru inulin a hrachové vlákniny. Ideální pro výrobu vícezrnného i laminovaného pečiva, chlebů, déle zrajících těst, výrobků "bez éček". Vhodná pro řemeslné zpracování i pro průmyslovou výrobu.
Triumf tmavý
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.
Triumf tmavý
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.
Posyp Sluníčko
Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.