Pekařské receptury Pekařské receptury

Vícezrnný chléb Triumf

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 70 % pšeničná mouka spec.
30 % žitná mouka chlebová
30 % Triumf tmavý 2.0
15 % Amore L Staročeský kvas
3,5 % droždí
2,5 % sůl
1,5 % Stabilizátor chleba CL
75 % voda
Dekorace: 100 % posyp Sluníčko

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle

Teplota těsta: 29 °C

Hmotnost navážky: 560 g

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bochníku, kynutí v chlebové ošatce trojúhelníkového tvaru. Dekorujeme posypem Sluníčko.

Čas kynutí těsta: 40 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 28 min.

 

Vícezrnný chléb Triumf

Products

Triumf tmavý

Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.

Triumf tmavý

Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.

Posyp Sluníčko

Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.

Triumf tmavý 2.0

Vícezrnná směs bohatá na olejniny, s přídavkem probiotického faktoru inulin a hrachové vlákniny. Ideální pro výrobu vícezrnného i laminovaného pečiva, chlebů, déle zrajících těst, výrobků "bez éček". Vhodná pro řemeslné zpracování i pro průmyslovou výrobu.

Triumf tmavý 2.0

Vícezrnná směs bohatá na olejniny, s přídavkem probiotického faktoru inulin a hrachové vlákniny. Ideální pro výrobu vícezrnného i laminovaného pečiva, chlebů, déle zrajících těst, výrobků "bez éček". Vhodná pro řemeslné zpracování i pro průmyslovou výrobu.

Triumf tmavý

Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.

Triumf tmavý

Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s přídavkem vlákniny inulínu. Vhodná i pro průmyslovou výrobu.

Posyp Sluníčko

Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.