Vícezrnný světlý chléb (Sojovo-vločková směs)
Vícezrnný světlý chléb (Sojovo-vločková směs)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
70 % | Pšeničná mouka spec. |
30 % | Žitná mouka chlebová |
20 % | Sojovo-vločková směs |
2,5 % | Sůl |
1,5 % | Molkesauer |
1,5 % | Droždí instant |
0,5 % | Brefix |
75 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 30 °C
Hmotnost navážky: 560 g
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru, dostatečně moučit.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 50°C. s párou, zavřený tah, 3 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 7 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 30-35 min.
Products
Sójovo-vločková směs
Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.
Sójovo-vločková směs
Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.
Sójovo-vločková směs 2.0
Jednoduchá vícezrnná směs, která překvapí svou lahodnou a svěží chutí. Sója ve směsi plní nejen nutriční funkci (vyniká vysokým obsahem proteinů), ale zároveň vytváří charakter její chuti. Ve směsi jsou rovněž zastoupeny ovesné vločky, slunečnicová a lněná semínka. Směs neobsahuje přípravek, ani žádné přídatné látky. Je vhodná pro výrobu vícezrnného pečiva, především baget, laminovaných výrobků a chleba, výrobků "bez éček".
Sójovo-vločková směs
Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.
Sójovo-vločková směs
Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.