Pekařské receptury Pekařské receptury

Vícezrnný světlý chléb (Sojovo-vločková směs)

Receptura

Množství Výrobek
70 % Pšeničná mouka spec.
30 % Žitná mouka chlebová
20 % Sojovo-vločková směs
2,5 % Sůl
1,5 % Molkesauer
1,5 % Droždí instant
0,5 % Brefix
75 % Voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 30 °C

Hmotnost navážky: 560 g

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru, dostatečně moučit.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 50°C. s párou, zavřený tah, 3 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 7 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 30-35 min.

Products

Sójovo-vločková směs

Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.

Sójovo-vločková směs

Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.

Sójovo-vločková směs 2.0

Jednoduchá vícezrnná směs, která překvapí svou lahodnou a svěží chutí. Sója ve směsi plní nejen nutriční funkci (vyniká vysokým obsahem proteinů), ale zároveň vytváří charakter její chuti. Ve směsi jsou rovněž zastoupeny ovesné vločky, slunečnicová a lněná semínka. Směs neobsahuje přípravek, ani žádné přídatné látky. Je vhodná pro výrobu vícezrnného pečiva, především baget, laminovaných výrobků a chleba, výrobků "bez éček".

Sójovo-vločková směs

Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.

Sójovo-vločková směs

Směs ideální pro vícezrnné bagety, neobsahuje pekařský přípravek.