Vícezrnný tmavý chléb (Panoplus Dark)
Vícezrnný tmavý chléb (Panoplus Dark)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
65 % | Pšečničná mouka spec. |
35 % | Žitná mouka chlebová |
24 % | Panoplus Dark |
2 % | Droždí |
2 % | Sůl |
1,5 % | Beta Base HS |
1 % | Non-E Stabilizátor chleba |
60 % | Voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 27-29°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Hmotnost navážky: 560 g
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru chleba, po nakynutí naříznout. Dekorovat slunečnicovými semínky.
Čas kynutí těsta: 60 min.
Products
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.
Panoplus Dark
Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.
Panoplus Dark
Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.