Bio pletenec
Bio pletenec
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100% | Bio pšeničná mouka hl T-660 |
30% | BIO Silky Delicate |
14% | Bio Máslo |
8% | droždí čerstvé |
1.7% | sůl jedlá |
46% | voda |
15% | Bio rozinky |
Příprava
Technologický postup
Míchání: 4 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 25
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru
Čas kynutí těsta (min): 50
Doba a teplota pečení:
I. 200°C, polovina běžné dávky páry, 2 min.
II. 170°C, bez páry, zavřený tah, 12 min.
III. 170°C, bez páry, otevřený tah, 10 min.
Products
BIO pekařské směsi a přípravky
Řada BIO přípravků a směsí, se kterou vyrobíte kompletní pekařský sortiment: kvasový i záparový chléb, běžné, jemné i vícezrnné pečivo. S přirozenou chutí a požadovaným objemem.100% BIO, bez GMO, vyrobeno v ČR.