Brioška Sonnen Müsli
Brioška Sonnen Müsli
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Zápara | 30% | Silkgrain Sonnen Müsli |
Těsto | 80% | mouka pšeničná hladká T53 |
45% | voda | |
8% | Droždí čerstvé | |
20% | mouka pšeničná celozrnná T1700 | |
20% | Silky Delicate | |
10% | ZeLa Delikatess | |
12% | cukr krystal | |
20% | rozinky | |
15% | slunečnicová semínka | |
Dekorace | 100% | slunečnicová semínka |
Příprava
Technologický postup:
Míchání (min.): 3 pomalu + 6 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 20
Tvarování a dekorování: Do tvaru krátké večky. Namočit do vajec a obalit ve slunečnicovém semínku.
Čas kynutí těsta (min.): 50
Parametry kynárny (°C/%): 37/80
Doba pečení (min.): 15
Teplota pečení (°C): 200
Zapařování pece: Ne
Odtah páry: Otevřít 2 minuty před koncem pečení