Brioška s brusinkou
Brioška s brusinkou
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | pšeničná mouka hladká |
45% | voda | |
20% | Silky Delicate | |
13% | cukr krupice | |
8% | droždí čerstvé | |
5% | Vaječná melanž tekutá | |
15% | Debic máslo tradiční | |
20% | brusinky | |
Dekorace 1 | 100% | Debic máslo tradiční |
Dekorace 2 | 100% | Cukr Dekor - jemný |
Příprava
Míchání (min.): 4 pomalu + 6 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: zapletený rohlík
Čas kynutí těsta (min.): 60
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut
II. 200°C, bez páry, otevřený tah, 4 minuty.
Products
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.
Silky Delicate
Silky Delicate je základní směs vhodná na výrobu jemného kynutého pečiva i pečiva plundrového. Plná chuť pečiva ze Silky Delicate zůstává zachována po dlouhou dobu. Těsto je pružné, stabilní při kynutí a lehce odolává náročným teplotním změnám. Svou úžasnou senzorickou hodnotu a trvanlivost si zachovává i po zamrazení.
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.