Chocco Colloseum
Chocco Colloseum
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 21 | g | mouka pšeničná hladká T530 |
7 | g | voda | |
6 | g | Berliner Royal | |
2 | g | olej slunečnicový | |
4 | g | Zela pastry - plates | |
1 | g | Droždí čerstvé FERM | |
1 | g | cukr krupice | |
2 | g | Debic máslo tradiční 10 kg | |
1 | g | Vaječná melanž pekařská | |
Náplň | 23 | g | Milram smetana ke šlehání 35% |
7 | g | Bolero instant | |
Dekorace | 2 | g | PALETTA COLD NEUTRAL |
20 | g | Čokoláda Arabesque NOIR 58 |
Příprava
Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle
Teplota těsta (°C): 26
Čas odpočinku těsta (min): 0
Tvarování a dekorování: Provalovat systémem 3x4x3x4. Mezi druhou a třetí lamminací těsto nechat 20 min. odležet. Vykrajujeme střední raznicí na donuty, lema 7,9 mm.
Čas kynutí těsta (min.): 45 min. kynárna 33°C, 87% vlhkost + 10 min. oschnutí v prostoru pekárny.
Doba a teplota pečení:
I. 1,20 min. - 177°C
II. 2,0 min. - 177°C
III. 1,5 min. - 177°C
IV. 20 s. - 177°C
Náplň: Smetanu Milram šleháme společně s kakaovám práškem Bolero instant nejprve na 2 rychlostní stupeň do jogurtové konzistence a pak došleháme na 3 rychlostní stupeň do tuhé konzistence.
Kompletace: Provalovaný donut rozkrojíme, naplníme kakaovou náplní řezanou špičkou a přiklopíme druhou polovinou cronutu. Povrch potřeme Palettou Cold neutral a dekorujeme nasekanou čokoládou, pistáciemi, sušenými květy apod.
Products
Berliner Royal
Prémiová směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s velice dobrými vlastnostmi při zpracování. Koblihy z ní jsou velmi vláčné a jemné na skus.