Duo chlebíček (Korent Europe)
Duo chlebíček (Korent Europe)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 100 % | Pšeničná mouka spec. |
10 % | Korent Europe | |
8 % | Cukr | |
5 % | Droždí | |
5 % | Zeelandia margarín-pekařský | |
1,5 % | Sůl | |
45 % | Voda | |
Náplň: | 100 % | ChocNut Cake |
20 % | Vaječná melanž tekutá | |
20 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 400 g + 150 g náplně
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Rozválet těsto na 4 mm, plnit náplní ChocNut Cake a stočit. Péct ve formách.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení: 180°C, bez páry, otevřený tah, 35 min.
Products
Korent Europe
Směs pro výrobu jemného pečiva. Velký objem, netradiční vůně, chuť a barva, dobrá trvanlivost. Velmi široké použití (vánočky, záviny, plundry aj.).
Korent Europe
Směs pro výrobu jemného pečiva. Velký objem, netradiční vůně, chuť a barva, dobrá trvanlivost. Velmi široké použití (vánočky, záviny, plundry aj.).
ChocNut Cake
Směs s celými jádry pražených lískových oříšků pro výrobu třených hmot. Světle hnědá třená hmota s chutí mléčné čokolády, vhodná pro korpusy nebo chlebíčky pečené v tvořítkách (cakes).