Pekařské receptury Pekařské receptury

Hrušková bulka (Korent Europe)

Receptura

Množství Výrobek
100 % Pšeničná mouka spec.
40 % Hrušková povidla
10 % Cukr
8 % Korent Europe
7 % Droždí
6 % Zeelandia margarín-pekařský
1,5 % Sůl
1 % Lactorex
30 % Voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Hmotnost navážky: 50 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Formovat do tvaru bulky, před pečením mašlovat

Čas kynutí těsta: 60 min.

Doba a teplota pečení:

I. 200°C, 16 min.

Products

Povidla

Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.