Pekařské receptury Pekařské receptury

Jablečná bulka (Korent Europe)

Receptura

Množství Výrobek
100 % Pšeničná mouka spec.
40 % Jablečný gel
10 % Cukr
6 % Zeelandia margarín-pekařský
6 % Droždí
5 % Korent Europe
1,5 % Sůl
1 % Lactorex
30 % Voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Hmotnost navážky: 50 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Formovat do tvaru bulky, před pečením mašlovat.

Čas kynutí těsta: 60 min.

Doba a teplota pečení: 200°C, 16 min.

 

Products

Ovocné gely

Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.