

Jemné pečivo (Backcreme)
Jemné pečivo (Backcreme)
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek |
---|---|---|
100 % | <NO_VALUE> | Pšeničná mouka spec. |
15 % | <NO_VALUE> | Backcreme |
8 % | <NO_VALUE> | Zeelandia margarín-pekařský |
8 % | <NO_VALUE> | Cukr |
6 % | <NO_VALUE> | Droždí |
2 % | <NO_VALUE> | Vaječná melanž pekařská |
10 % | <NO_VALUE> | Rozinky (namočené, do neplněných výrobků) |
45 % | <NO_VALUE> | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 29 °C
Čas odpočinku těsta: 30 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru, plněné i neplněné výrobky, před pečením mašlovat pekařskou melanží
Čas kynutí těsta: 30-60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 180-210°C, bez páry, čas a teplota se řídí hmotností výrobku.