Knoflík s jablky
Knoflík s jablky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | pšeničná mouka hladká |
20% | Silky Delicate | |
10% | cukr krupice | |
8% | droždí čerstvé | |
5% | Vaječná melanž tekutá | |
40% | voda | |
10% | Debic máslo tradiční | |
30 | Silkgrain Sonnen Müsli | |
Náplň | 100% | Ovocná náplň Jablečný gel se skořicí |
Dekorace 1 | 100% | Vaječná melanž pekařská |
Dekorace2 | 50% | Mouka pšeničná hrubá |
33% | cukr krupice | |
17% | Debic máslo tradiční |
Příprava
Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle
Teplota těsta (°C): 29
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: Těstovou bulku po nakynutí plnit náplní.
Čas kynutí těsta (min.): 45 - 60
Doba a teplota pečení:
230°C, bez páry, zavřený tah, 12 minut.
Products
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.
Silky Delicate
Silky Delicate je základní směs vhodná na výrobu jemného kynutého pečiva i pečiva plundrového. Plná chuť pečiva ze Silky Delicate zůstává zachována po dlouhou dobu. Těsto je pružné, stabilní při kynutí a lehce odolává náročným teplotním změnám. Svou úžasnou senzorickou hodnotu a trvanlivost si zachovává i po zamrazení.
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.