Kobliha s povidly
Kobliha s povidly
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
30% | Berliner Royal | |
6% | droždí čerstvé | |
6% | olej řepkový | |
52% | voda | |
Náplň | 100% | Švestková povidla slazená |
Dekorace | 100% | Dekor - jemný |
Příprava
Míchání (min): 3 pomalu + 6,5 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min): 10
Tvarování a dekorování: Do tvaru koblih, důležitý je hladký celistvý povrch.
Čas kynutí těsta (min): 45 + 10 minut oschnout
Doba a teplota pečení:
I. 2,5 min., 175°C;
II. 3 min., 175°C
III. 1 min., 175°C
Po vychladnutí plníme povidly.
Products
Povidla
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.