Pekařské receptury Pekařské receptury

Kobliha s povidly

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
30% Berliner Royal
6% droždí čerstvé
6% olej řepkový
52% voda
Náplň 100% Švestková povidla slazená
Dekorace 100% Dekor - jemný

Příprava

Míchání (min): 3 pomalu + 6,5 rychle

Teplota těsta (°C): 28

Čas odpočinku těsta (min): 10

Tvarování a dekorování: Do tvaru koblih, důležitý je hladký celistvý povrch.

Čas kynutí těsta (min): 45 + 10 minut oschnout

Doba a teplota pečení:

I. 2,5 min., 175°C;

II. 3 min., 175°C

III. 1 min., 175°C

Po vychladnutí plníme povidly.

Kobliha s povidly

Products

Povidla

Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.