Koblihové pletýnky
Koblihové pletýnky
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | Pšeničná mouka spec. |
30 % | Berliner CZ 30 |
6 % | Droždí |
5 % | Zeelandia margarín-pekařský |
52 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 6 min. rychle
Teplota těsta: 28°c
Hmotnost navážky: 43 g
Čas odpočinku těsta: 5 min.
Tvarování a dekorování: Formovat do požadovaného tvaru.
Čas kynutí těsta: 50 min.
Doba a teplota smažení: 175° C, 6,5 min. (2,5 + 3 + 1 min.)
Products
Berliner CZ 30
Základní směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s vysokým stupněm technologické spolehlivosti.
Pekařský margarín
Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.
Berliner CZ 30
Základní směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s vysokým stupněm technologické spolehlivosti.