Koblížci s tvarohem a vanilkovým krémem
Koblížci s tvarohem a vanilkovým krémem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 65% | mouka pšeničná hrubá T450 |
35% | mouka pšeničná hladká T530 | |
30% | Berliner Royal | |
25% | tvaroh měkký (2,5% tuku) | |
15% | mléko polotučné | |
17% | voda | |
9% | olej řepkový | |
6% | droždí čerstvé | |
5% | cukr krystal | |
0,3% | sůl jedlá | |
3% | Debic máslo tradiční | |
Náplň | 100% | Presta Advocate |
100% | Milram smetana ke šlehání 35% | |
50% | voda |
Příprava
Míchání (min): 3 pomalu + 7,5 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min): 10
Tvarování a dekorování: Do tvaru koblih, důležitý je hladký celistvý povrch.
Čas kynutí těsta (min): 45 + 10 minut oschnout
Doba a teplota pečení:
I. 1,10 min. - 175°C
II. 1,50 min. - 175°
III. 1,10 min. - 175°C
IV. 20 s 175°C