Kynutý květ s čokoládou
Kynutý květ s čokoládou
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
45% | voda | |
20% | Silky Delicate | |
10% | cukr krupice | |
8% | droždí čerstvé | |
5% | Vaječná melanž | |
15% | Debic máslo tradiční | |
20% | čoko pecičky | |
Dekorace | 100% | Debic máslo tradiční |
Příprava
Míchání: 4 minuty pomalu + 6 minut. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: Zapletený těstový kus (60g) vkládáme do muffinových formiček. Dekorujeme máslem.
Čas kynutí těsta: 60 minut
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, bez páry - otevřený tah, 8 minut
II. 200°C, bez páry - otevřený tah, 4 minuty