Koblihy
Koblihy
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
25 % | Berliner CZ 25 |
6 % | droždí |
5 % | Zeelandia margarín-pekařský |
53 % | voda |
100 % | Náplň do koblih Meruňka s rumem |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 8 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 43 g
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Do tvaru koblihy, důležitý je hladký celistvý povrch. Po upečení plnit náplní, dekorovat posypovým cukrem Dekor-jemný.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota smažení:
I. 175°C, 2,5 min.
II. 175°C, 3 min.
III. 175°C, 1 min.